Kandungan satu kanister:
850g / 30 sajian (Harga Runcit
(Semenanjung): RM150.00)
Fakta Nutrisi
Setiap Hidangan
mengandungi ( 28g)/(3 tablespoons)
|
|
Energy
|
105kcal(420kJ)
|
Carbohydrate
|
10 g
|
Total Sugar
|
9 g
|
Protein
|
14 g
|
Fat
|
1 g
|
Monounsaturated fatty acid
|
0 g
|
Polyunsaturated fatty acid
|
0.5 g
|
Saturated fatty acid
|
0 g
|
Trans fatty acid
|
0 g
|
Cholesterol
|
0 mg
|
Calcium
|
500 mg
|
Sodium
|
170 g
|
Niacin
|
10 mg
|
Thiamin
|
2 mg
|
Riboflavin
|
2 mg
|
Iron
|
2 mg
|
Vitamin B6
|
0.5 mg
|
Apakah ESP?
Protein
Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol. Shaklee_ESP: • Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten. • Protein soya membantu mengurangkan kolesterol. • Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.* • Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya. |
Kelebihan ESP?
·
Menjadikan kulit muka
cantik, halus,gebu dan berseri.
·
Membantu hilangkan
parut jerawat di muka.
·
Memberi tenaga
berpanjangan
·
Menjadikan badan
semakin sihat dan kurang letih.
·
Menganjalkan kulit dan
menganjalkan kembali payudara yang kendur.
·
Memberi rasa kenyang
yang lama sekaligus membantu dalam pengurusan berat badan.
·
Menyokong kesihatan
imunisasi badan.
·
Mengawal paras
kolesterol.
·
Menyokong kesihatan
jantung dan prostat.
·
Membantu penyerapan
vitamin lain dengan lebih baik.
No comments:
Post a Comment